Get Adobe Flash player

Belépés

Edzések :

 

 

Felnőtt edzések:

 

Edzések helye: Szeged, Párizsi krt. 16-22, Szegedi Rednőr-Főkapitányság tornaterme

 

Edzések időpontja:

kedd 19:30-21:00h

csütörtök 19:30-21:00h

péntek: 19:30-21:00h

 

 

Gyermek edzések:

 

Edzések helye: Szeged, Építő u. 9, Tarjáni Kéttannyelvű Általános iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

 

Edzések Időpontja:

kedd:18:00-19:30

csütörtök: 18:00-19:30

Adószámunk:18455618-1-04

Kedves leendő támogatónk!

 

Először is köszönetet fejezünk ki azoknak az állampolgároknak, akik személyi jövedelemadójuk 1 %-át Egyesületünknek ajánlották fel.

 

Az SZJA 1%-ából származó felajánlások Egyesületünk egyik legfontosabb bevételi forrásának számítanak. 

Amennyiben támogatni szeretné egyesületünk működését kérjük, hogy figyelmesen olvassa végig az alábbi tájékoztató anyagot, amelyből kiderül, hogy a személyi jövedelemadó felajánlható 1 százalékát milyen formában tudja eljuttatni - reményeink szerint -Club Dynamic Egyesület részére

 

 

Főbb változások a személyi jövedelemadó 1 % felajánlásával kapcsolatosan:

 

A korábbi évektől eltérően a rendelkező nyilatkozatot minden adózó 2014. május 20-ig juttathatja el az adóhatósághoz. Tehát az egyéni vállalkozók és az áfa fizetésére kötelezett magánszemélyek – akik egyébként február 25-ig adnak bevallást –, május 20-ig érvényesen rendelkezhetnek.

Lényegesen változtak azok a módok, ahogy a rendelkező nyilatkozatot el lehet juttatni az adóhatósághoz. A legfontosabb, hogy a korábban megszokott, borítékos rendszertől eltérően a nyilatkozatot a bevallás részeként is be lehet adni. Így ha a magánszemély önadózóként adóbevallást, vagy az adóhatóság közreműködésével egyszerűsített adóbevallást nyújt be, e nyomtatvány megfelelő oldalának kitöltésével is rendelkezhet – nem szükséges külön nyilatkozatot mellékelni a bevalláshoz.

 

Aki nem a kész nyomtatványokon, hanem az APEH nyomtatványkitöltő programjával állítja elő bevallását, annak szintén van módja arra, hogy rendelkező nyilatkozatát a nyomtatvány részeként adja be.

 

2014-ben a korábban ismert módon is lehet rendelkezni, azaz a bevallással együtt egy lezárt borítékban is elküldhető a rendelkező nyilatkozat. A borítékot le kell ragasztani, és azon legalább a magánszemély adóazonosító jelét fel kell tüntetni. Tehát a tavalyi szabályokkal ellentétben a borítékra nem kötelező felírni a rendelkező magánszemély nevét és lakcímét. A borítékot a magánszemély a bevallásához csatolva juttathatja el az adóhatósághoz. Akik munkáltatói adómegállapítást kérnek, a rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot legkésőbb május 10-én adhatják át a munkáltatónak. Annak pedig a lezárt borítékokat sértetlenül, legkésőbb május 20-ig kell átadnia az APEH-nek.

 

Sajnos az adófizetők jelentős része egyáltalán nem él az 1%-os felajánlás lehetőségével. Örülnénk, ha felhívnák barátaik, ismerőseik figyelmét is erre a támogatási lehetőségre, amely az adóbevalláskor csak jelentéktelen adminisztrációs "kényelmetlenséggel" jár együtt, de jelentős mértékben hozzájárulhat egyesületünk működési költségeihez, programjaink, célkitűzéseink megvalósításához.

 

Előre is köszönjük a támogatást!

Adószámunk:18455618-1-04

EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA - Nemzeti Lovarda

 

1 millió 803 ezer a beoltottak száma, 11 265 az új fertőzött és elhunyt 275  beteg


 

AETF-LOGO_atl.png

 

tkd_hungary.png

 

itf_logo_atl_fek.png

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti