Get Adobe Flash player

Belépés

Edzések :

 

Felnőtt edzések:

Edzések helye: Szeged, Párizsi krt. 16-22, 
Szegedi Rendőr-Főkapitányság tornaterme

Edzések időpontja: kedd 19:30-21h, 
csütörtök 19:30-21h, péntek 19:30-21h

Gyermek korcsoport
Edzések helye: Szeged, József Attila sugárút, Gedói Általános 
 Iskola tornaterme

Edzések időpontja: hétfő-szerda 17.30-19h

 

Udvariasság - Ye Ui

  • A Taekwon-dosok előzékenyen és udvariasan viselkedjenek mindenkivel szemben.
  • Vitás helyzeteknél alkalmazzák a kölcsönös engedmény alapelvét.
  • Ne legyenek önzőek, vagy irigyek - tudjanak örülni a társak örömének is. A közös érdekeket mindig helyezzék az egyéni szempontok elé!
  • Tegyenek különbséget mester és tanítvány, vagy rangidős és kezdő között. A magasabb fokozatúakban becsüljék a nagyobb tudást és szakmai tapasztalatot, s tartsák be feléjük a kötelező tiszteletadás szabályait.
  • Csak azok várjanak el tiszteletet és megbecsülést, akik ehhez méltóan viselkednek, és akik maguk is képesek arra, hogy ilyesmit adjanak.

Becsületesség - Yom Chi

A Taekwon-dos tartsa be adott szavát, és ígéretét soha ne szegje meg. Legyen hűséges hazájához, választott sportághoz, mesteréhez és sporttársaihoz. Minden körülmények között maradjon szerény, nyílt és természetes. Bármilyen egyéni sikereket ér el az életben, soha ne feledkezzék meg azokról, akikkel együtt kezdett és segítették, és akiknek ezért a belé fektetett munkáért nagyon sokat köszönhet.

Állhatatosság - In Nae

„A türelem megismeréshez és boldoguláshoz vezet.” Csak akinek van megfelelő kitartása, az remélheti, hogy vágyai egyszer teljesülni fognak.

 

Önuralom - Guk Gi

A sportbeli ellenfeleken kívül a mindennapok nehézségeit és akadályait is le kell küzdeni, amire csak az lesz képes, aki nagyfokú önuralommal és önfegyelemmel rendelkezik.

 

Rettenthetetlen szellem - Baekjul Boolgool

A Taekwon-dos legyen bátor és elszánt. Ne keresse a veszélyt, de ne is hátráljon meg előle. Ha igazságtalansággal találkozik, szálljon síkra a gyengébb védelmében. Amennyiben pedig harcra kerülne a sor, függetlenül az ellenfél erejétől, félelem és tétovázás nélkül álljon helyt.


AETF-LOGO_atl.png

 

tkd_hungary.png

itf_logo_atl_fek.png

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti